JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Friday, September 04, 2015

Alhamdullilah akhirnya penantian sudah berakhir

Wah bukan main panjang tajuk atu tu.hihihi.buat pengetahuan semua sekarang aku dah pun tinggal dirumah kami sendiri.rumah yang diberikan khas dari Sultan untuk rakyatnya yang memohon untuk mendapatkan rumah.aku dapat di perumahan kampoung panchor mengkubau mentiri msa bulan 5 yang lepas.



Inilah istana kami anak beranak tinggal sampai bila2.walaupun menunggu belasan tahun tapi syukur akhirnya dapat jugak.



Background tu tangga rumah kami.

Penat usah cakaplah bila dah tinggal dirumah dua tingkat.penat2 pun berbaloi juga.hihihi.memang kami seronok tinggal dirumah baru sebab ada halaman depan dan belakang.before ne memang tinggal di flat yang cuma ada beranda depan dan belakang.
Sekarang anak2 aku bebas nak main kat luar tapi kena pantau jugaklah.takdelah bebas sangat.hihihi.
Oklah itu je aku nak share good news.papai

posted from Bloggeroid