JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Sunday, November 08, 2009

Agar2 kristal berwarna

Elow smua yg membca or terbca blogku ini. . .'IM VCK'. . .aku sudah sihat drpd demam.syukur. . .bila aku dh sihat ne kepala bkn main lg nak update N3 yg terbengkalai ne.dh byk juga gmbr2 yg aku snap(guna hp je)untuk dbuat kenangan dlm blog fink fafal ku ini.hehehe. . .

Ok N3 x ne cuma nak kasi tau kmi anak branak mkn 'agar2 kristal berwarna'


Image Hosted by ImageShack.us
*nampak tak warna agar2 tu.tak nampak???aku kasi snap hampir2 agar2 tu agar anda telan airliur :P*


Image Hosted by ImageShack.us
*hah!skrg dh nampak kn?kekeke*


Agar2 ne mak aku beli kat org(tak tau siapa)semasa majlis pertunangan adik aku.so aku minta le sikit kalau ada lebih.abiz je majlis tersebut tup2 agar2 tu msh byk.mak aku pun kasi ler tuk my family.kat rumah kita pun terus je ngap agar2 tu.


Anak2 aku mmg suka mkn agar2 ne coz rasa ada lemak2 maniz n warna agar2 ne pun mmg menarik perhatian ank2 thats y ler ank2 aku minat sgt ngan agar2 ne smpai abis mereka mkn tau.aku nak mkn tp sakit pulak nak menelan mknan.huhuhu. . .


Image Hosted by ImageShack.us
*apasal mulut reehan camtu ek.geram ke kat agar2 tu. . .azeq pulak selamba je mkn agar2*


Image Hosted by ImageShack.us
*anak dara aku ne mmg takmo pndang kamera klu sdg asyik mkn!*



P/s:-Tu je N3 x ne.simple2 jelah kn takot nnti korang pulak yg bosan.k c ya with next N3. . .


No comments:

Post a Comment