JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Wednesday, November 11, 2009

Berangan2

Memang org suka berangan2 termasuklh aku.tak slh kalau kita berangan2.klu kita tak tercapai mmg truz je berangan.huhuhu. . .


Aku suka berangan klu ler aku dpt rumah idaman aku iaitu sebuah bunglo.walaupun kecil aku tetap suka.apalg tgl ngan family tersyg aku ne.suke sgt. . .


Jom cuci mata ngan angan2 ku ini(gmbr kat bwh aku tek dri gugel ok)



Image Hosted by ImageShack.us
*mmg smart ruang tamu ne kn.klu gini aku kena rajin2 bersihkn ruang tamu ler jwpnya*


Image Hosted by ImageShack.us
*yg ne pulak konon2 untuk family room*


Image Hosted by ImageShack.us
*mmg aku akan rajin kedpur if dpur aku mcm ne.bru aku ada smangat nak sediakn mknan untuk family tercinta*


Image Hosted by ImageShack.us
*aku suka kalau bathroom aku camne coz aku suka yg simple*


Image Hosted by ImageShack.us
*wow cntiknya ruang mkn.*


Image Hosted by ImageShack.us
*kalau gini mmg aku selalu lambat bgn.wahaha. . . .*


Image Hosted by ImageShack.us
*memang sesuai untuk reehan n azeq.*


Image Hosted by ImageShack.us
*pink kaler mmg sesuai untuk anak daraku.*



P/s:-Bilalh agaknya angan2 aku ne tercapai ye?!


No comments:

Post a Comment