JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Thursday, November 12, 2009

BReaKFaST

Sarapan pg mmg amat penting untuk kita apalg untuk anak2 kita yg memerlukn tenaga.so untuk sarapan pg ne aku buat roti 'tuna cheese'.simple tp boleh le untuk mengisi perut yg semmg nya kosong.


Image Hosted by ImageShack.us

Mula2 aku ambil tuna dlm tin.then aku campur with mayonnis n sedikit gula.dgaul smpai betul2 sebati(mcm nak buat kek pulak dh)


Image Hosted by ImageShack.us

Pastu aku pun sapu ler tuna td kat atas roti rata2(mesti smart2 ne)


Image Hosted by ImageShack.us

Bila dh sapu tuna atas roti aku simpan cheese datas tuna.cheese keping tu aku potong memanjang supaya nampak cantekk. . .


Image Hosted by ImageShack.us

Aku bakar roti with frying pan je coz aku belum ada oven ler.huhuhu. . .

Image Hosted by ImageShack.us

Guna api yg kecil n bakar selama 5minit je.


Image Hosted by ImageShack.us

Ne ler rupa roti yg siap dbakar.cheese pun cair.tak thn anak2 aku nak ngap(aku pun tak sbr tau sbb perut ne dh berdangdut poco2 :p)


Image Hosted by ImageShack.us

Ne khas buat anak2 aku reehan n azeq.elly punya?dia tgh tdo msa ne so takyah buat.(mmg kuat tdo tp bdn ttp kurus)


Image Hosted by ImageShack.us

Minuman milo untuk anak2 aku.mesti ada ais kalau takde comfom dorg takmo minum(byk songeh tul ler)


Image Hosted by ImageShack.us

Kita minum dulu!


Image Hosted by ImageShack.us

Nyum. .nyum. .nyum!


Image Hosted by ImageShack.us

Dee. . Lii. .ciouz. .


Image Hosted by ImageShack.us

Aku mmg suka sgt minum 'arif cafe' ne tp rasanya dh kurang coz serbuknya dh kena kurangkn kuantitinya.klu dulu mmg sedap yg dlm pek pink.


Image Hosted by ImageShack.us

Dh siap bancuh.mmg marveles rasa arif cafe ne.kalau takde arif cafe aku minum 'wanis'.kalau dua2 takde aku minum nescafe 3 in 1 yg pek warna merah.dulu aku minum 3x sehari,skrg 1x sehari je.


P/s:-tu je untuk x ne.k tata. . .


No comments:

Post a Comment