JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Friday, November 13, 2009

eLLY BeLaBiH(NaKaL)

Elly ne pantang dtegur mula le dia kuarkn sora tarzannya yg amat nyaring.kalau tak dikutkn kehendak dia mmg sakit telinga dgr soranya yg tajam.

Msa nak lunch tu aku suh le dia ddk kat lantai with abg2 dia tp dia takmo.nak juga duduk dmeja mkn.mmg nakal tau elly ne.

Mcm le meja mkn ne kecik utk dia.dh lh meja mkn ne berpuluh x ganda bsr drpd bdn dia tp tetap nak juga duduk dsitu.

Tengok le gambr2 dbwh ne.memang tak sesuai bg org yg berbdn kecil tp duduk kat krusi yg bsr. . .


Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us


Perasan dh bsr pnjg kot sbb tu dia nak duduk kat meja mkn.huhuhu. . Umur bru setahun jagung dh mula nak mengada2.(jgn dh bsr pula nak mengoda!awas!!)

P/s:-Tak terasa ank2 dh bsr2.nak cium bau baby belum juga ada tanda2. . .



No comments:

Post a Comment