JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Thursday, November 19, 2009

HuJaN

Hari ne sungguh sejuk sekali coz hujan melanda bumi ini ngan lebatnya tanpa henti2(chewah!)

Sudah lama betul tak hujan2.hah. .arini pulak hujan tak reti2 nak stop.msa aku buat N3 ne hujan dh reda.adalh jugak dlm msa 5 ke 6jam ujan turun.td aku dgr d radio byk kemalangan berlaku dsna sini.ish3. . .moga2 tak ada yg meninggal semasa kemalangan.klu ada pun dh ajal maut dia. . .

Mmg suka ler kalau hujan turun.bkn ada apa2 pun knapa aku suka just suka dgn suasana hujan.otak yg berserabut pun boleh tenang.kalau tidur lg sodap neh. . Ngeh3

Td aku snap beberapa gambr tym hujan lebat.tengok ye. . .mlz nak buat word coz penat la wei tekan2 k-pad hp ne. . .


Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us

"Lena dbuai mimpi"


Image Hosted by ImageShack.us

"oleh kerna ujan bju pun terpaksa jemur d dlm rumah.nasib baik ada penyidaian.kalau takde camne ek. ."


Thats all for now. .tata!



No comments:

Post a Comment