JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Tuesday, November 17, 2009

KoMPuTeR BuY 1 FRee 1

kemarin ptg aku pegi jln with my sz nora.we jln2 ke kedai yg mmg kat sna ada 'buy 1 free 1'.dgr je ada kedai yg jual mcm tu mmg kmi suka pegi sna.kekeke. . .rugi juga tak pegikn.

Dpendekkan citer aku bwa reehan skali ikut jln2.kat kedai tu dia teringin nak beli komputer
Reehan:mak,aku nak ne
Aku:mhl ler syg
Sz nora:tak mhl kak.kn buy 1 free 1.belilh utk reehan ngan azeq.
Aku:yelah.apasal aku lupa ye.ok reehan kita beli ne ye.nak warna pa?
Reehan:nak warna ne. . .
Alahai reehan,dia pilih warna pink.kweng3. . .takpelh aku belikn sja.then aku pilihkn warna ijau utk azeq.
Ne ler rupa komputer buy 1 free 1. . . .


Image Hosted by ImageShack.us
cutekn komputer ne?kekeke. .suspen ke??


Image Hosted by ImageShack.us
ala. . .ne komputer mainan ler tuk budak2.


Image Hosted by ImageShack.us
kecik je komputer ne.bsr tapak tgn.mmg sesuai ngan umo ank2 aku.


Image Hosted by ImageShack.us
asyiknya reehan main game kat komputer tu.game tetris yg fames msa dulu2 tu. . .


Image Hosted by ImageShack.us
boleh nmpak ke tu??azeq tak pndai main tp suka dgr bunyi je.ish3x. . .


Elly slalu sgt nak ambil komputer abg2nya smpaikn kuar suara nyaringnya dia nanez.last2 bru aku tringat dulu aku ada belikn azeq laptop so skrg ne laptop tu kepunyaan elly.pasne tak adalh lg suara nyaring kedgran.aman. . .

Ok tu je citer aku x ne. . .





2 comments:

  1. eh bape hengget tu?
    bestnyeeeeeeeee

    ReplyDelete
  2. Murah je ka ena.duit brunei Bnd$8.90.nasib baik buy 1 free 1.klu tak mmg tk jd beli ne.kekeke

    ReplyDelete