JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Monday, November 09, 2009

Pantai serasa

Hari sabtu lepas(7.11.09) pukul 11lebih aku,hubby n azeq round2 @ pntai serasa.msa tu elly tengah lena dbuai mimpi so taknak kacau dia,kmi tglkn with my mum.reehan pulak takmo ikut.so kmi bertiga jelah yg pergi.


Tym kmi kesna mmg tak ramai org pergi kepntai serasa coz org berkerja n ank2 pun msh sekolah so mmg sunyi msa tu.klu ada pun cuma 4-5buah keta je yg ada lepak2 kat sna.mmg sesuai untuk org yg nak buang stress.


Kmi lepak kat ujung pantai serasa.nasib baik ada tmpat teduh untuk kmi rehat2 dsna smbil tengok pemandangan yg indah.dh lama betul aku tak dtg kesni coz takde msa(ckp jelah mlz :p)


Gambar kat bwh ne aku ambil tym dpantai.mmg cantik tau. . .tengok jgn tak tengok(maaf ye klu gmbr tak berapa memuaskn coz guna hp kamera je)


Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us



P/s:-Bila ada msa nak bwa anak2 pergi kat damuan.sz intan n nora nak join ke?? :D


No comments:

Post a Comment