JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Wednesday, November 25, 2009

PeMBeRiTaHuaN

Hari ne aku dh tukar rupa blogku coz mcm ada msalah dgn blog 4column sbelum ne.nak komen pun tak dpt.update pun mcm tak update so selepas ne kalau takmo update lg mungkin nak stop je dri blog ne(kez merajuk).skrg rupa blog aku ne mmg simple je.takpelh asalkn takde provlem lg.

Arini juga aku akan brehat dri update blog coz bajet dh tak mencukupi utk update.mungkin esok,lusa or so on aku akn update blog biru ku ini.

P/s:-arini my hubby start msuk hutan.tak tau smpai bila.mish him so much!!!


No comments:

Post a Comment