JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Friday, November 13, 2009

SaKiT TeLiNGa

Image Hosted by ImageShack.us



Hari ne nak kongsi citer sket ttg anak bujangku al-izzul fareehan@reehan.
Semalam reehan ada mengadu kat aku yg dia sakit telinga sebelah kiri.aku tengok ler telinga dia mcm viasa je.
Pg ne bdn reehan demam.then my hubby bawalh reehan ke mrs(klinik private utk army je) utk minta ubt pnz n hubby minta ubt mencegah cirit birit n muntah2 utknya.
Dh smpai kerumah dlm msa 5minit reehan merintih2 pegang telinga dia n ckp sakit.my hubby bru teringat sbenarnya dia pun nak suh doc cheakkn telinga reehan tp terlupa pulak.b4 hubby bwa semula ke mrs aku cheak dulu telinga reehan.
Ya Allah. . .ada drh bercampur nanah.aku bersihkn telinga reehan ngan cotton bud tp dluar2 sja.tak brani bersihkn smpai ke dalam telinga coz tym aku bersihkn telinganya pun reehan dh kesakitan.mmg penuh 1telinga ngan drh n nanah.
Bila aku dh siap bersihkn sikit2 my hubby pun bwa reehan ke mrs semula utk memastikn telinga reehan takde apa2.
Dlm setengah jam dorg pun blk.my hubby ckp telinga reehan mcm tersumbat.kena bg ubt antibiotik je.mesti abiz dlm msa 5hari.minggu dpn kena g cheak up ngan doc.

P/s:-Mudah2an b4 next week telinga reehan akan ok.amin. . .



1 comment:

  1. bowh cana blh atu brijap jua ah bek jua ya pandai gto eyh....

    ReplyDelete