JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Sunday, December 27, 2009

TiBa-TiBa Je aKu TeRiNGaT ePiSoD2

Dh lama aku tglkn rumahku ini.korang rindu ke kat aku(ihikz pasan!).ok nak smbung citer tentang deliver my kidz ne. . .bca ye!


2nd AL-ANEEM AZEEQMAL(AZEEQ)
24.6~>Subuh pukul 4pg sudah sakit2 pinggang.aku memang dh tau ne mesti nak brank.tp msa ne aku msh boleh thn sket je.nak titun tp mata tak leh pejam.aku tunggu2 smpai ler jam pukul 6pg.

Bila aku rasa mcm tak thn lg skit pinggang pukul 7lbih aku mandy.hubby msh tido.dh siap mandy n pack brg2 yg mmg nak dbwa tuk pegi spital aku kejutkn hubby bgtau kat dia yg aku dh skit sgt2.so hubby pun pegi mandy.sementara aku wait hubby mandy aku kejutkn mak aku yg msh lena dbuai mimpi.aku ckp kat mak aku yg aku na pegi hospital coz dh tak larat.

Mak aku terkejut n trus rushing cri bju n sterika bju.mak aku pun kejutkn adik aku intan175 coz temankn pegi kehospital.mcm biasa aku minum milo pns2 sementara menunggu mereka bersiap2.

Sakit pinggang makin kerap n smpai mengigit bibir.nasib bek tak luka bibir aku.

Pukul 8lbih kmi pun bertolak kehospital.smpai je kat sna truz je aku msuk lam labour room n mcm biasa seisi seluk menyeluk gerenti wajib!dh buka 5cm. . Then pindah kebilik tuk deliver,pecahkn ketuban n kena cucuk tgn utk tambah air. . .

Nak menunggu bukaan mmg tak lama mcm beranak kn reehan dulu. .sakit bukan main smpai aku meneran dlm diam2(nasib bek kepala azeq tak panjang.huhu).

Lam kul 10 bukaan dh full n aku pun dsuruh teran.hanya 2x teran azeq pun kuar dgn jayanya. . .

Seisi jahit menjahit bermula. .x ne aku terasa msa djahit.mbe ubt bius abiz kot.terasa nyilu senyilu nyilunya. .thn jelah smbil ggt bibir n penat kaki aku.terasa lemah semcm.bila dh selesai fuh lega rasanya. . .

Aku rasa cukup smpai dsni le aku citer ye. . Yg last2 takyah lh citer.korang pun tau apa endingnya.ngeh3. . N nnti2 aku citerkn pulak deliver puteriku ye.insyaallah. . .



3 comments:

  1. In gain, you'll want to remain bacteria or if the rosacea is a sort of Mycoplasma or fungus like being.

    My website - Rosacea Treatment Saint Georges

    ReplyDelete
  2. I am nοt sure where уou are getting
    your іnfo, but greаt topic. I nееds to spenԁ some time learning
    much more or undеrstanding more. Thanks fοr gгeat info І was looking fοr
    this info for my mission.

    Μy ωebѕite unlock iphone 4

    ReplyDelete
  3. Hey! Do уou know іf they make any plugins to aѕsіst
    with Search Engine Optimіzation? I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not seeing very gοod succeѕѕ.

    If you know of аny please shaгe. Thank you!


    Viѕit my web page - unlock iphone 3g
    my web page :: three unlock iphone

    ReplyDelete