JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Wednesday, January 20, 2010

TaK SaBaR. . .

Hye sume yg sudi jenguk blog yg tk seberapa ini.nak taip bahasa mlayu standard pun lum pas lg.msh blajar.ehe.

Hari ne kongsi citer sikit je.aku ne mmg tak sbr btul nak wait 1st check up hari sabtu ne.nak dgr bunyi degupan jantung bby yg kat lam peyut aku ne. . .

Peyut aku still tak brapa nampak.msh buncit2 je psl lemak peyut.takpe wait 2bln lg grenti buyut punye.kekeke



*Kad klinik yg bru.yg lama sudah kena ambil leh nurse.*


*msh lg kosong. . .tak sbr plak nak lihat kad ini disi.huhuhu. . .berat aku mbe msh maintain lam 46kg coz tak brapa lalu nak mkn*

1st check up nnti aku ngan adikku intan175 sama2 ada perjanjian.mmg kmi janji sama2 tym buat perjanjian tu.nnti takle boring ddk2 sorang2 kn.ada juga peneman dklinik nnti. . .

K tu je utk arini.bila dh 1st check up aku akn update ye. . .tunggu!

2 comments: