JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Friday, February 12, 2010

DuLu PaMPeRS eQ TaPi SeKaRaNG. . .




Sekarang Azeeq&Elly sudah tukar pampers Carina Q-Basic. .

Walaupun murah cuma B$10 sekotak tapi pampers ne ok.tak tembus n sesuai ngan kulit anak2 aku ne.

Dalam sehari Azeeq cuma pakai 2keping je tym tido petang n tido malam.

Elly pulak dalam sehari pakai 4keping. .

Bukan pampers Eq tak sesuai tapi memang sesuai ngan mereka.cuma memandangkan ekonomi sekarang macam menurun n harga2 barang sudah UP so kenalah pandai2 cari barang yg murah.walaupun murah tapi berkualiti. . .

Lagipun family kami akan bertambah menjadi 6org so kami lakibini(suami-isteri) kena kontrol bajet.

Apa2 pun walau hidup susah tapi kami senang dengan kehidupan sekeluarga. . .

Kalau laki aku bukan kerja kerajaan tentu kami akan menyewa rumah atau membeli rumah tapi sekarang kami menetap di rumah kerajaan tentera.

Kami cuma beli elektrik je untuk tinggal di flat ini.bila dah beli just masukkan number kat peti elektrik.(nak explain pun susah).nasib baik air free kalau tidak Huhuhu!!!

Adoy kenapa pulak dah kuar dari tajuk N3 neh. . .ish3!


3 comments:

  1. mcm maner tu ena tak dpt tangkap la

    ReplyDelete
  2. Ehe. . .kalau tinggal kat flat neh kitaorang dwajibkn membli karan(elektrik)supaya elektrik kitaorang sentiasa on.

    Susah ler nak terangkn.ira tak brapa pndai nak explain.

    ReplyDelete
  3. Alm disso, esta estratgia de dieta para perder barriga contribui francamente para acelerar yogur, nueces y queso son
    slo algunas opciones que usted puede tenerlas como aperitivos bajos en caloras y naturales.
    como perder barriga Regula tus niveles de azcar
    en la sangreEs importante que mantengues equilibrada tus niveles de azcar en la
    sangre, sobre todo si eres diabtico o hipoglicmico. Algunas dietas son mejores que peladas y
    ralladas.

    Navegue no site, conhea a proposta e obtenha informaes preciosas sobre emagrecedor Fort Max.
    emagrecedor Fort Max. Alguns assuntos sero de seu interesse, como fort max, dieta fort max, dietas
    e emagrecimento rpido. como bajar la barriga No hay recomendaciones de ejercicios que se
    hacen con las dietas de el suplemento que ingieres
    sea aprobado por la FDA, y nunca tomarlos por
    un perodo prolongado de tiempo!

    ReplyDelete