JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Wednesday, February 10, 2010

HaDiaH uNTuK aDiK NuR NaZHiRaH



"HAPPY BIRTHDAY TO YOU. . ."

Yg ke-5tahun. . .

Sebenarnya Zhirah birthday pd 8hb(isnin lepas).

Tghari isnin tu her mum dtg kerumah bg goddies utk Azeeq n Elly.utk Reehan pulak bg kat sekolah.her mum is my aunty but msh muda.so i called her fren.

Bapa my aunty ne adik beradik ngan nenek aku.so that y she is my aunty n her doter is my sepupu.betul ke?ehe. . .

Ptg tu aku ajak lh hubby pegi kedai nak cari present.cari2 akhirnya dpt gak. .


=BEG SEKOLAH HANNAH MONTANA=

Beg ne kecik.memang padan ngan Zhirah yg kecil molek.


=BAG PAPER=

Kalau aku kasi hadiah kat org memang aku tak suka pakai bungkus2 sebab aku tak berapa pandai nak bungkus2.aku letak je hadiah tu lam paper bag kemudian tape je kat atas supaya tak nampak apa ada kat dlm paper bag.kn senang. . .buat apa nak susah2 membungkus.ye tak?!

P/s~Happy sgt bila mereka kata suka ngan hadiah yg aku kasi. . Hehehe. . .


P/s~Tarikh 14.3 nnti hari lahir my dad.tengah fikir2 hadiah apa yg sesuai utk my dad.pastu my niece,Icha akan menyambut b'daynya yg ke-1tahun pd 14.3 nnti(tarikh lahirnya 10.3). . .apa yg sesuai ek??. . .


No comments:

Post a Comment