JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Tuesday, February 02, 2010

LuNCH @ AYaMKu SeaFooD ReSTauRaNT

Hari ahad lepas aku pegi kerumah nenek aku ngan bpa,mak,adik aku n elly.aku mmg ada hajat nak jumpa ngan nenek coz nak suruh nenek urut2kn perut aku.nak tahu kedudukkan baby mcm mna.nenek bgtau peranakan aku teturun so baby pun ikut turun gak.nasib baik ada nenek yg pandai mengurut maklumlh nenek aku ne bidan.tak lama lepas beurut aku pun ajak familyku mkn lunch coz masing2 dh lapar.


Kami mkn d Ayamku Seafood Restaurant. .mcm viasa sorang2 mesti nak mkn.so jom tengok gambar2 dbwh ne. . .





Bpa n adik aku order menu yg sma. . .


=NASI AYAM=

Mereka berdua minum. . .


=MILO PING=





Mak n aku pun order menu yg sma juga iaitu. . .


=MEE KUEY TIAW BASAH SEAFOOD=

Mak aku order minuman. . .


=HORLICK PING=

Manakala aku pulak order minuman ne n share ngan ank dara aku. . .


=ORANGE JUICES=


=ELLY PULAK MAK AKU SUAP NASI AYAM=

Makanan dbwh ne mengidam punya pasal so aku order le. . .


=BUTTER PRAWN=

Pas siap semua org mkn aku pun byr makanan n minuman td.harga semua tu cuma $28.memang berpatutan coz makanan n minuman semua sedap2.tak rugi mkn dsni.ehe. . .

K tu je nak citer. . .

3 comments:

  1. murahnyeee.........!!!!!!!
    butter prawn tu menggegar jiwa...
    :P

    ReplyDelete
  2. Murah n sedap. .

    Tuler ira teringin sgt nak mkn.sebut je butter prawn meleleh air liuq. .ehe

    ReplyDelete
  3. utk jamu mata n release tension cuba la visit blog ni yer..

    http://seramapenaga.blogspot.com/

    ReplyDelete