JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Wednesday, March 24, 2010

CHeCK uP @ 22WeeKS. . .

Tadi pagi aku check up kat bangunan klinik baru yang tak jauh dari rumah mak aku.


Aku bangun awal pukul 6pagi coz before pi klinik aku cuci baju laki aku. . .


Pukul 8 lebih baru aku pergi keklinik.sampai kat sana,tanya orang kat mana tempat bilik2 ibu2 mengandung.bila dah tau tempat aku dan laki aku pun pergi sana.then aku check urine & timbang berat.dah siap buat semua tu aku pun disuruh masuk kebilik.macam biasa pas kena tanya itu ini & check degupan jantung baby,aku disuruh ambil darah.


Bilik tuk diambil darah pulak tak jauh dari bilik tadi.tak lama aku duduk,nombor aku pun dipanggil & dicucuk.pastu dah settle semua aku dan laki aku pergi shopping coz arini PAYDAY!yehaa. . .


Perkembangan check up:-


B/P:- 110/60
Urine:- normal
Berat badan:- 50.8kg(nek 2kilo)



Ok lah sampai sini je aku nak citer. . .


2 comments: