JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Thursday, March 04, 2010

JaLaN-JaLaN

Kemarin petang dalam pukul 5.30 kami sekeluarga jalan2 kononnya nak melepaskan rasa boring.kami pergi keHua ho tutong.macam biasalah pergi ketempat kedai yang memang hampir ngan tempat tinggal kami.tak sampai pun 5minit dah sampai.


Bila dah sampai kat sana,anak2 apalagi masing2 nak tunjukkan kemampuan berlari tapi aku dah bagi warning awal2.kalau sapa ada yang berlari aku tak akan belikan mainan.so anak2 pun jadi behave.hahaha. . .


Sebenarnya aku planning nak round2 saja n survey2 baju baby. .
Bila ternampak klip rambut apalagi aku pun rembatlah.
Bila ternampak baju warna coklat tuk hubby aku pun suh hubby fitting.
Tym hubby sibuk2 fitting baju,aku pulak sibuk2 ambik gambar. . .


Image Hosting by imagefra.me


Image Hosting by imagefra.me


Image Hosting by imagefra.me
Tengok ler anak dara aku tu!


Pas hubby siap fitting so aku pun bayar le.baju hubby tu aku yang sponser bayar tau.nasib baik murah cuma B$13.90 n nasib baik ler ada member card Hua ho,dapatlah kurang 10%.

Pas dari kedai Hua ho aku ajak hubby gi ke M-porium jaya.actually aku cari baju warna pink untuk dipakai nanti tapi takde.baju warna pink memang berlambak tapi takde yang sesuai.yelah perutkan dah memboyot kedepan mesti nak cari yang sesuai.kat M-porium jaya takde baju so ajak lagi hubby pergi kekedai milimewah. .pun takde juga.hampeh tul.last2 malaslah.aku singah jap kedai happy star so dapatlah aku rembat handbeg.nak tengok??nanti aku upload ye.

K lah i have to go now.bye!


2 comments:

  1. sekali sekala jalan2 ptg bwk anak2 mmg seronok. Dorang pun bleh tengok dunia luar kan..

    ReplyDelete
  2. Chugie~betul ckp awk tu chugie.takkan nak perap lam umah je.nnti otak pun tak berjln langsung.ehe. . .

    ReplyDelete