JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Tuesday, March 09, 2010

MaNDY Di PaNTai MuaRa

Hari sabtu lepas kami pergi kepantai muara.dah sampai disana anak2 langsung zoom main playground.tak lama pastu Reehan cakap nak main pasir.so we all pun pergi ler kat tepi pantai.bila semua dah main air so hubby pun suruh anak2 mandy kat pantai.memang takde planning pun nak mandy kat pantai.last2 bila dah basah,buka baju n terus main air pantai.terpaksalah aku berjalan untuk mengambil tuala kat dalam kereta.ok dibawah ne antara gambar2 yang aku snap. . .


Image Hosting by imagefra.me


Image Hosting by imagefra.me


Image Hosting by imagefra.me


Image Hosting by imagefra.me


Image Hosting by imagefra.me


Image Hosting by imagefra.me


Image Hosting by imagefra.me


Image Hosting by imagefra.me


Image Hosting by imagefra.me


Image Hosting by imagefra.me


Sebelum pukul 6 we all pun balik kerumah my mum coz malam tu kami bermalam disana coz keesokkan harinya adik aku,Nora ada birthday party untuk anaknya Icha.wait N3 tentang Icha tommorow. . .


4 comments:

  1. bestye dapat mandi manda kat pantai.. lelebih2 lg dlm cuaca panas ni.

    ReplyDelete
  2. Betul tu chugie.ira pun rasa nak mandy msa tu tp tak dapat coz takde baju spare.klu ada dh tentu ira pun ikut mandi.ehe. . .

    ReplyDelete
  3. wah siuk eyh~ pic ne memang d sengajakn bsar ka? p nice pic hehe..

    ReplyDelete
  4. Ehe. . Au andang sengaja ku bsarkn sal mlz mendamiti.kah3

    ReplyDelete