JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Monday, April 05, 2010

BaRaNG MY BaBY PaRT 1. . .

Yehaa. . .barang baby pun ada part2 ke?hahaha. . .yelah kan baru je nak beli barang sikit2 pasal tu ada part2. . .bulan lepas aku ada beli barang baby tapi just baju N/B & stokin serta sarung tangan baby. . .harga baju2 baby neh boleh tahan mahal dari harga baju kita.padahal baju baby neh sekejap je pakai kalau d ikutkan. . .tapi takpelah kan bukan selalu sangat beli baju baby ne. . .aku memang nak beli banyak baju baby tapi memandangkan ini last aku dapat baby so kena fikir bijak berbelanja.nak taknak beli apa yang patut dibeli jelah. . .kadang2 if tengok barang2 baby ne buat aku tak tahan tul.mesti juga beli. . .hehehe.

So kat bawah ne antara barang2 baby yang sudah aku beli bulan lepas. . .


























P/s:- Bulan ne nak beli barang baby apa ye??

P/s:- Oh ye laki aku dah belikan sesuatu yang dah lama aku idam2kan. . Nak tau apa??nanti aku kasi tau ye!


No comments:

Post a Comment