JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Sunday, April 11, 2010

HaRi iNi. . .

Tadi pagi pukul 11am aku serta mak,bapa,adik2 aku n elly sampai dirumah nenek aku.kedatangan aku kerumah nenek aku sebab hajat beurut. . .dalam setengah jam borak2 ngan nenek,kemudian giliran aku untuk berurut.nenek bagitau kat aku yang kepala baby kat atas n kaki baby kat bawah. . .lama jugaklah nenek aku membetulkan kedudukkan baby aku neh. . .akhirnya kepala baby pun berada kat bawah. . .Alhamdullilah. . .pasne baby duduklah diam2 ye! Please jangan pusing2 lagi tau.mama risau kalau baby dalam keadaan songsang. . .huhuhu. . .


Dah siap berurut mak aku bagitau kat nenek aku yang aku nak beli buah mata kucing $5. . .sebab terliur ler nengok buahnya yang lebat tu. . .rasanya so sweet walaupun belum berapa matang lagi.nenek aku bagitau kalau minggu depan barulah buah mata kucing matang sepenuhnya. . .tapi takpelah belum matang pun dah manis.hehehe. . .


Sebelum balik kerumah aku belanja mak dan bapa aku makan kat jollibee. . .then pergi jalan2 diHua ho beli barang sikit. . .then kami pun balik kerumah masing2. . .


Dibawah ne gambar mata kucing. . .








3 comments:

  1. ira memang dh biasa berurut ye masa mengandung? mcm sy dulu, ada juga yg suggest suh berurut, tp x confident.. last2 kene cezer gak.. x de rezeki nk bersalin normal lg.

    ReplyDelete
  2. Yup dari 1st ank smpai skrg ira dh biasa berurut.mmg rasa ringan je perut klu dh siap berurut.lgpun nenek ira bidan kg so lg sng.alhamdullilah semua ank bersalin scra normal.harap2 yg ke4 pun bersalin normal.

    ReplyDelete
  3. dulu saya nak berurut tapi doc pesan tak bagi sebab sy penah gugur dia takut tak kuat.. mm tu yg baby duk melintang...


    nestnya tgk buah mata kucing tu...

    ReplyDelete