JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Thursday, April 15, 2010

HaRi iSNiN YaNG LePaS. . .

Hari isnin lepas(12.04)my asben tak keje so we decide pergi shopping diHua ho Tutong. . .beli barang2 keperluan harian. . .


Dah sampai disana n parking kreta. . .masuk kedai. . .we naik tingkat 3 tengok2 mainan 4 our kids. . .hajat aku nak carikan sterika 4 our doter,Elly. . .akhirnya jumpa gak. . .4 our boys kami belikan mainan sambung2 yang seakan macam lego coz mereka suka main mainan macam tu. . .nasib baik dah apply member card kat Hua ho so dapatlah 10%. . .



Then turun kebawah untuk beli barang keperluan harian. . .macam2 gak aku beli untuk stok makanan bila my asben takde kat rumah nanti start 15hb hingga 30hb april ne. . .yang takde dalam list pun tebeli jugak. . .muahaha. . .nak buat macammana kalau hati nak belikan. . .so rembat jelah. . .tak kuasa nak tahan2. . .


Dibawah ne ada sedikit gambar yang aku snap n aku buat caption skali. . .



Menuju ketempat parking kreta. .dah selesai shopping. .



Sempat snap dari depan. .



Wait my asben buka bonet belakang. .hari memang panas sangat. .penuh 1troli ngan barang2. .



Curi2 snap gambar my asben. .my asben memang tak minat begambar so gambar dia memang jarang aku upload. .



Our kids tak sabar2 nak balik rumah coz nak main mainan. .



Ini ler sterika anak dara aku. .harganya B$8.90. .



This 4 our boys. .harganya B$14.90. .



Rajinnya anak dara aku neh. .harap2 sampailah dewasa kerajinannya itu. .



Sudah asyik bermain sampai aku snap pun tak dihiraukannya. .



Tengah fikir nak buat apa. .


Sori ek coz N3 arini panjang. . .tak sedar pulak aku. . .excited punya pasal nak citer. . .hehehe. . .


No comments:

Post a Comment