JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Wednesday, April 14, 2010

TeRiMa KaSiH SuaMiKu. . .

Pertama kali nak ucapkan Terima Kasih pada suamiku tersayang(walaupun laki aku tak pernah baca blog aku ne)tetapi aku ingin mengucapkan banyak2 terima kasih dengan ikhlas. . .


20.03 lepas kami pergi keGiant untuk membeli barang keperluan. . .disana mata aku memang tak lepas memandang tengok oven yang bermacam2 brand. . .ada yang mahal dan ada juga yang murah. . .


Kemudian aku tengok harga oven electric brand cornell dengan harga B$69.90. . .harga betul2 B$112.90. . .so aku pun pujuk2 suami belikan oven cornell ne. . .yelah dah lama betul aku nak dapatkan oven sendiri. . .dah lama2 pujuk akhirnya suami aku pun belikan oven untukku.Terima Kasih suamiku. . .





Pertama kali guna oven neh aku buat rotipaun bakar. . .






2 comments:

  1. baik nye hati encik hubby kamu ye.. lepas ni makin rajin lah buat kek ek?

    ReplyDelete
  2. Ehe. . .insyaallah nak buat kek ataupun biskut.

    ReplyDelete