JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Monday, May 03, 2010

•BaRaNG MY BaBY PaRT 2•

Salam semua. . .

Tengok tajuk N3 semua pasti taukan??ehe. . .kemarin pagi pas bertolak dari rumah MIL,kami pun pergi shopping beli barang keperluan harian. . .sambil tengok barang2 baby.


Mula2 kami pergi keHua ho Serusop.disana aku cuma beli mitten baby serta stokin baby coz takde pilihan yang menarik dihati aku.


So aku ajak laki aku pergi ke 1st emporium dibatu 1 nak tengok barang baby disana. .sampai disana terus je naik tingkat atas.
Aku beli tisu basah,tuala mandy baby,1set barang mandian n nursing bra untuk aku.


Last choice kami pergi keHua ho Bunut. .mula2 bawa anak2 main arcade disana tapi cuma sekejap je sal anak2 macam boring so tengok barang baby lagi.actually pada masa ne kat Brunei ada sale so memang taknak lepas peluang untuk membeli.tapi only 10%-15% je tuk barang2 baby.takpelah kan janji ada diskaun.aku beli baju baby sepasang,1set topi serta mitten dan cotton bud je.


Bila dah selesai membeli terus je zoom ke Kfc sengkurong. .beli jumbo package tapi cuma tapau je n makan kat rumah coz Elly dah tido dalam kereta. .


Last trip sudah semestinya kepasar jerudong untuk membeli ikan yang fresh. .laki aku just beli ikan rumahan 1kilo,kerang 1kilo n udang galah 1kilo. .


Sudah siap beli2 kami pun balik. . .


Dibawah ne gambar barang2 baby yang aku beli kemarin. . .














Barang tuk baby tak banyak lagi yang kena beli. .minyak kayu putih,minyak yu yee,bantal,tilam tebal,kapas n pampers newborn. . .


Barang2 untuk aku pulak 1 apa pun belum beli lagi. .mbe ujung bulan ne aku akan beli barang2 aku pulak. .


4 comments:

  1. wa nda g lama huhu ada bby bru go2 jamizan fmly hehe~

    ReplyDelete
  2. Wawawawa :p tambah keturunan!

    ReplyDelete
  3. seronoknya... paling suka shopping brg baby.. cute2 kan ira....

    ReplyDelete
  4. Betul tu @e_da. . .paling sonok bila shopping brg2 bby.tak tahan tgk mesti beli. .ehe

    ReplyDelete