JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Saturday, May 22, 2010

•eLLY CHeCK uP•

Salam. . .

Tadi pagi bangun awal2 pukul 6lebih coz Reehan go to school.after that aku buat sarapan tuk laki aku.aku just goreng roti paratha n panaskan kari ayam dalam tin.buat minuman nescafe mix ngan milo. .

Selesai je sarapan laki aku pun mandykan Azeeq&Elly coz nak pergi ke klinik sebab Elly ada perjanjian arini tuk check luka. .

Dalam kul 8.45 pagi kami pun bertolak ke klinik. .cadang nak ke Mrs(army clinic) tapi laki aku bagitau klinik tutup arini so we all pergi ke klinik tuk pesakit luar.klinik tu dekat ngan hosital tutong.

Pagi2 tu memang hujan turun dengan lebatnya. .nak taknak terpaksa juga pi klinik coz ada perjanjian. .

Sampai je kat klinik tu,naik tingkat atas. .aku & anak2 wait tak sampai 15minit. .Kami pun disuruh masuk kedalam bilik rawatan. .laki aku tak turut sama coz takde parking so he wait dalam kereta je. .

Nurse just tengok luka kat dahi Elly. .mula2 dia cuci luka tu then dia bubuh ubat supaya luka tu cepat baik n sembuh. .sekejap je!

So next week Elly kena buka jahitan kat dahi pada 26hb. .

Sebagai penutup entry ne jom tengok gambar yang aku capture. .


Masa mula2 sampai kat keklinik.masing2 masih duduk ngan behave!


Tak sampai 5minit duduk,anak2 pun mula ler jalan sana jalan sini. .


Still cute even ada luka kat dahi. .


Elly gud gurl bila nurse cuci luka tadi.langsung tak nangis pun. .

P/s:- Lagi 5hari Elly akan berumur 2tahun. .hmm. .planning nak sambut sendiri2 je tapi macam tak seronoklah.apa2 pun tengoklah macam mana nanti.ehe. . .

2 comments:

  1. alahai kesiannya tengok dahi dia kena jahit.. tak sanggup rasa... sian elly... take care syg...

    ReplyDelete
  2. Mmg kesiankn ank dara saya ne. .jln kemna2 mesti org tanya kenpa ngan dahinya. .jenuh ler nak jawap.ehe. . .

    ReplyDelete