JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Thursday, May 06, 2010

•MY 1ST oReo CHeeSe CaKe•

Salam semuanya. . .


Kemarin petang pas anak2 semua tidur. .aku cuba2 buat oreo chez cake ne.memang dah lama sangat aku nak try tapi belum ada kesempatan. .Hubby aku pun bagi ler semangat suh aku try so beli semua bahan2 yang senang je nak cari.


Cara buat kek ne pun simple je. .tak susah pun.rasanya pun sedap marvelez hingga menjilat jari. .ehe.


Dibawah ne rupa oreo chez cake aku. .rupa buruk tapi rasanya fuh enak banget!!!








Tapi memang puas hati coz aku dah berjaya buat kek kegemaran aku sendiri.pasne nak try buat kek apa ye??ehe. . .


2 comments:

  1. rajinla ira ni.. nampak menyelerakan. meh pos ke kl sket.. hihi

    ReplyDelete
  2. Kalau rajin ni ler hasilnya. . Kalau tak rajin berhabuklh oven kat dapur. .ehe smpai kat kl dh takde rupa kek =D

    ReplyDelete