JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Wednesday, May 12, 2010

•SeT BeRSaLiN•

Salam semua. . .


Aku dah lama terfikir nak pakai apa lepas bersalin nanti.Selepas je Reehan & Azeeq lahir,aku pakai jamu tradisional buatan nenek aku sendiri.ada majum 3mcm,minuman rebusan air sireh n mcm2 lagi. . .


Tetapi selepas je Elly lahir aku pakai set amway yang aku beli daripada kakak ipar aku coz dia member amway.aku beli dengan harga BND$110. .



Pic 4rm mz.google


Tapi sayang seribu x sayang coz aku tak berapa mengikut cara2 pemakaian set bersalin amway ne.yelah bila tengok je isi2 kat dalam ne mcm buat aku malas je nak telan.berpantang pun tak berapa ketat.so barang2 ne terbuang begitu sahaja.memang menyesal suruh hubby beli set amway ne. . .


Bila dah set amway ne aku dah pernah cuba n malas nak guna so aku decide nak pakai set bersalin jamu selapan mustika ratu. . .



Pic 4rm mz.google


Nak try set bersalin jamu selapan mustika ratu pulak.harga pun murah dalam BND$40lebih.mbe bulan depan aku akan suruh hubby belikan. .


P/s:- Bulan depan adalah bulan terakhir aku untuk shopping barang2 baby coz insyaallah baby akan lahir bulan julai so bulan ne aku beli barang2 untuk aku sendiri n bulan depan pulak nak beli barang2 baby yang belum aku beli seperti. . .tilam,bantal,pampes,kapas mandy&so on. . .


1 comment:

  1. sy dulu pakai nona roguy tp jamu dia agak panas.. kerap ke toilet.. hihi tp tak abis makan pun :P

    ReplyDelete