JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Wednesday, May 26, 2010

•TaK DaPaT eSCaPe•

Salam semuanya. . .

Alahai aku cuba dalam sekejap je escape dari update blog tapi takleh ler. . .nanti banyak pulak sarang labah2 kat blog aku ne. . .

Aku baru je siap sediakan barang2 rumah untuk dibawa pindah esok. . .takdelah banyak sangat. . .cukup2 muat dalam kereta. . .kalau ada space lagi boleh tambah isi barang. . .



Lepas Reehan balik sekolah esok barulah kami akan mengangkat barang2 kerumah baru. . .lagi cepat pindah lagi bagus. . .ehe. . .

P/:- Esok Elly akan check up untuk umur 2tahun. . .nak bagi hadiah apa ye tuk anak daraku ini?! Belum teklik lagi ler. . .

2 comments:

  1. oh? pindah umah baru?

    hati2 ye. ngan keadaan awak skang ni. :)

    ReplyDelete
  2. Yup rumah baru. .

    Ok tq. . =)

    ReplyDelete