JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Tuesday, June 01, 2010

•HaDiaH uNTuK eLLY•

Salam pagi. . .

Entry ringkas je pagi ne. .bufday Elly sudah berlalu tapi 29hb yang lepas my hubby belikan present tuk anak dara dia yang sorang ne(kalau yang dlm perut ne gegirl lagi takdelh Elly the only gurl.ehe. .)tapi Elly pilih sendiri her present. .dah puas Elly jalan2 last2 dia pilih hadiah kat bawah ne. . .





Tu hadiah dari my hubby. .30hb yg lepas pulak giliran aku bagi present tuk Elly. . .ini pun dia pilih sendiri. . .



Feeding bottle winnie the pooh. . .

P/s:- Aku masih lagi mengemas rumah. .hari khamis ini barulah kami akan tinggal tetap dirumah baru. . .


2 comments:

  1. Wow lawa2 hadiahnya.. Wait hadiah dariku g ah.jn lupa buat entrynya wawawawa ;p

    ReplyDelete
  2. Ehe. . Owkey toh.yata wait adiah dai mu lg neh :p

    ReplyDelete