JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Wednesday, June 09, 2010

•MiNTa MaaF•

Salam semua bloggers. . .


Nak minta maaf sebab dah lama tinggalkan rumahku ini atas sebab2 tertentu. . .semua mesti dah tahu kami sudah pun berpindah kerumah baru. . .tapi masih dalam pemindahan barang coz barang kami terlalu banyak sampai pening kepala aku. . .nanti2 ler aku creta tentang pindah rumah ne. . .

Baru2 ne pulak adik aku Anum baru je selesai bernikah n bersanding. . .gambar semasa menikah n bersanding pulak aku tak sempat nak snap coz terlalu bz sampai terlupa nak snap. . .yang aku sempat snap cuma semasa majlis berdikir n bebadak saja. . .yang ne pun nanti aku upload k(tu pun kalau aku rajin.ehe. . .)

Dah lama aku tak upload gambar aku(perasan famous!). . .so kat bawah ne gambar2 aku tadi petang b4 aku jalan2 with family. . .









Itu je gambar2 yang mampu aku upload. . .kalau pakai pc comfirm laju je aku upload. . .yang ne aku upload kai hp je.nak tekan keypad pun tak larat. . .lepas ne kalau aku jarang update blog that means aku bz aka malas. . .

P/s:- Lagi seminggu besday aku. . .agak2 my huvy ingat ke tak ye?! Huhuhu. . .wait n see jelah. . .


2 comments:

  1. takpe2. faham keadaan awak tu yang.

    just take good care of yourself dan enjoy your pregnancy ya!
    :)

    ReplyDelete
  2. Tq pu3kk. . .awk pun take care k =)

    ReplyDelete