JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Wednesday, June 23, 2010

•PaCKiNG BaRaNG-BaRaNG BaBY•

Salam semuanya. . .

Hari ne sudah masuk 35minggu 4hari. . .aku kena siap sedia dari segi fizikal n mental. . .walaupun nak masuk anak yang ke4 tapi aku tetap berdebar2 menunggu saat2 yang dinantikan. . .setiap anak tak sama kelahiran n kesakitan yang kita rasa. . .

Tadi aku packing barang2 baby n barang2 aku juga. . .



Beg merah tau. . .merah menyala lagi. . .ehe. . .

Beg untuk baby sudah semestinya beg brand anakku. . .beg ne Elly yang punya semasa Elly masih baby so sekarang adik Elly akan pakai beg ne.lagipun beg ne masih nampak baru. . .taknak lah membazir kan.

Barang2 baby yang aku packing tuk kat hospital nanti. . .

1.Baju~5pasang(1romper)
2.Mitten&stokin~5pasang
3.Tuala
4.Bedung
5.Tisu basah
6.Kapas
7.Set bedak
8.Topi
9.Baby hood
10.Selimut
11.Bantal
12.Botol susu(2oz)
13.Pampers

Barang2 aku pulak. . .

1.Kain batik
2.Tuala
3.Sabun
4.Berus gigi
5.Colgate
6.Kotex
7.Baju untuk balik kerumah
8.Stokin
9.Minyak cap zirafah
10.Underwear

Yang lain2 belum lagi aku packing. . .mbe ujung minggu ne aku packing habis2an. . .

Baby dalam peyut ne asyik mengeras. . .selalu je aku pegi tandas. . .jalan pun dah tak selaju dulu. . .sekarang dah macam mak penguin. . .kalau nak bersin kena pegang perut coz sangat sakit ok. . .
Selera makan aku makin bertambah2. . .tapi badan still maintain. . .tiap malam kena sapu minyak panas kat betis coz kadang2 rasa kebas2. . .kadang2 urat kat lemak betis ne mudah tersimpul yang membuat aku tak tahan sampai aku menangis. . .harap2 baby lam peyut sihat2 sampai deliver. . .amin

P/s:- 26hb ne ada check up kat klinik muara. . .kena ambil darah lagi coz 2minggu lepas aku punya Hb turun. . .huhuhu.




1 comment:

  1. Hеllο! Тhis іs my first viѕit to your blοg!
    We are a group of voluntеerѕ and stаrting a new proјect in a соmmunity in the
    same niche. Υour blog pгoviԁed us vаluable
    infoгmatiοn to woгk on. Yоu
    have done a marvellous ϳοb!


    My web site unlock iphone telstra
    My web site :: iphone repair apple store

    ReplyDelete