JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Saturday, July 10, 2010

•38MiNGGu•

Salam semuanya. . .

Aku masih lagi mak buyung owkey. .baby masih belum puas kot duduk dalam peyut ne. .takpelah janji baby sehat mama rela tapi dalam hati memang nak cepat2 baby keluar.ehe. .

Hari ne masuk 38minggu. .sekarang aku tinggal kat rumah aku sampai aku delivery. .yelah kalau aku tinggal kat rumah sendiri tak ke seksa nak turun tangga tengah2 menahan sakit nak beranak kan.takot2 teberanak kat tangga sapa yang susah.hehehe. . .

Sekarang memang ada rasa sakit2 kat pinggang n ari2 tapi belum rasa sakit nak beranak. .jalan pun makin slow coz tiap x nak jalan tiap tu ada rasa sakit.huhuhu. . .sabar jelah.

K lah. .sampai disini je aku pot pet pot pet. .korang doakan aku supaya cepat2 melahirkan baby n mudah semasa melahirkan nanti.amin. . .


No comments:

Post a Comment