JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Saturday, July 17, 2010

•aL-ZuKHRi MuLTaQeeM•

Salam semuanya. . .

Hari ne rasa sihat sket. .so ambil kesempatan tuk update sementara baby Zukhri tidur lepas aku cuci po po dia.actually aku masih lagi bertahan di hospital.mbe nanti petang aku boleh discharge if baby Zukhri ok.

Keadaan aku sihat tapi peranakan aku kadang2 sakit macam contraction.tu yang buat aku tak tahan sampai mengalir airmata.nanti petang balik rumah aku akan berdiang supaya peranakan ku kecut.

Mulai esok pulak aku akan makan jamu2 yang aku beli. .tak sabar nak telan.ehe. . .

K lah taknak bebel panjang2. .kat bawah ne ada gambar baby Zukhri. . .












2 comments:

  1. aiyoo...manyak comel loo..~

    nak geget2 budak zukhri ni!!! grrr....

    ReplyDelete
  2. Hehehe. . .comel ke?! Ira dh puas geget bby zukhri smpai dia ngamuk.jahatkn ibunya?!ha3. .

    ReplyDelete