JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Sunday, July 11, 2010

•aKHiRNYa•

Salam semuanya. . .

Opps. . .aku belum bersalin lagi. .perut pun masih lagi kedepan.ehe. . .

Sebelum ne aku ada bagitau nak beli set jamu selapan tapi last2 aku tak jadi beli coz aku lebih refer yang tradisional.buatan Brunei sendiri. .

Dibawah ne antara jamu2 yang aku beli. . .

Free Image Hosting
Air masak carah & uri

Free Image Hosting
Erupan panas

Free Image Hosting
Erupan paparam

Free Image Hosting
Merjum/majum

Free Image Hosting
Kunyit betalan

Tu semua akan aku makan n minum semasa berpantang nanti.aku kena rajin kalau nak badan maintain terutama tang perut.ehe. . . .

Ok tu je tuk arini. . .

No comments:

Post a Comment