JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Wednesday, July 28, 2010

•eLLY DaH PaNDai JaGa BaBY•

Salam semuanya. . .


Dah lama tak bersiaran. . .nak cakap bz takdelah pulak coz aku memang banyak masa sebenarnya tapi kemalasan yang melanda buat aku malas nak update.ehe. . . .


Sejak baby Zukhri lahir asyik dia je yang aku nak citer so sekarang nak citer tentang kakak dia Elly. .satu2nya anak dara aku.betul ke 1 je??ha3. . .


Elly sekarang dah pandai jaga baby tau. . .kadang2 dia dukung sampai dia bawa jalan2 kesana kemari sambil mulut suh diam2. . .kadang2 dia dodoi2kan baby sambil nyanyi ntah apakah lagunya. . .kadang2 dia simpan baby dalam cot pastu pakaikan slimut ngan tuala kecik. . .memang lucu bila tengok anak daraku ini menjaga baby. . .
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Free Image Hosting by FreeImageHosting.net
Elly with her baby doll :p


Wah suspen kan??takkanlah aku nak biarkan baby Zukhri dijaga,didukung,didodoi oleh kakaknya Elly. . .huhuhu.sekarang Elly macam dah besar aku tengok.boleh tolong aku buat kerja sikit macam aku suh ambil pampes baby. .cepat2 dia ambilkan.memang boleh disuruhlah n faham apa yang kita suruh tapi yang buat aku naik darah kalau dia nangis memang lama sungguh dia meraung.makin kita suruh diam makin kuatlah dia melalak. .
Hmm. . .sabar jelah!


Elly memang sayang kat adik dia. . .dia selalu je kiss2 pipi n kepala adiknya.memang sweet tau.anak pompuan neh kata orang cepat berakal lau dah dapat adik.hehehe. . .


K lah tangan aku macam dah kebas taip keypad hp neh.nak update kai laptop tapi malas nak on my lappy.kah3x. .k c ya!


No comments:

Post a Comment