JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Sunday, October 03, 2010

♥BaJu BaRu uNTuK eLLY♥

Assalamualaikum....

Rezeki ada lebih sikit tuk bulan ne..so dapatlah aku beli baju tuk anak daraku.baju elly banyak dah tak muat tuk dia pakai.nak taknak terpaksalah jua aku membelinya.ehehe....

Baju with skirt..memang cute baju ne.brand anakku..harga pun murah je BND$12.90


Yg ne brand dari cartoon Garfield..harga BND$11.90

Baju tidur dari cartoon dora the explorer...cantik warna baju ne.i like...murah je BND$6.90


Ini pun baju tidur juga..harganya BND$6.90

Tuk my hero2 pulak plan nak belikan seluar panjang tuk jalan2 coz dah lama tak belikan.kalau cuaca mengizinkan memang nak pegi shopping window...ehehe...nak pegi ke Time square giant ataupun Hua ho yayasan..k chaw dulu ye.nak ambil breakfast.laparlah pulak..






No comments:

Post a Comment