JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Friday, November 19, 2010

♥FaRLiN♥

Assalamualaikum...


Yang kiri untuk botol susu yang besar..yang kanan untuk botol susu yang kurus.


Botol susu kecik 5oz memang comel sangat2.aku pantang dapat tengok botol susu yang cute tau.mesti nak juga beli walaupun dah berlambak botol susu kat rumah ne.hihihi..


Nail clipper terpaksa aku beli baru sebab yang lama entah hilang kemana...

Barang2 kat atas tuh semua adalah barang untuk si kecik..



Dari mula aku peknen sampailah Zukhri ne lahir aku minat sangat ngan brand farlin neh..lagipun barang2 farlin ne murah je.oklah setakat ne je entry hari ne.nanti2 if aku rajin aku update lagi ye.bye..

http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

5 comments:

  1. comel2 je semuanye.. sy pun pantang kalau nampak botol2 susu yg comel2.. mesti rs nak beli je.. tp hubby selalu jd pembangkang, ekekek:D

    ReplyDelete
  2. adei..zukhri toleh mcm iklan shampoo tapi nada rmbut lagi hehe cute3..kalo pic last tu smpn jd 1st gerenti ingatkn iklan shampoo tadi rupanya perkenalkn botol syusyunye baru hehe

    ReplyDelete
  3. Chugie~betul3x...kita ne pompuan pantang tengok benda2 comel.mesti nak beli.hihihi....

    ReplyDelete
  4. nf~hahaha takde rambut tak sesuai iklan shampoo :p

    ReplyDelete
  5. hi salam..
    uhh tembm nye bby.
    gerammm !

    ReplyDelete