JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Wednesday, December 01, 2010

☺NeW eNTRY aT NeW MoNTH☺

Salam ols...alhamdullilah sudah masuk bulan baru iaitu bulan december.pejam celik tak sedar dah bulan terakhir bagi tahun ne.bulan ne sememangnya bulan yang amat ku nantikan.nak tau apa?? Itu kena tunggu le..

Ne aku nak ceta sikit pasal baby Zukhri..hari tu dia ada checkup tuk 4bulan..berat dia sudah 7.59kg..semangat tul zukhri neh.kalah tau berat abg2 n kakaknya msa kecik2..aritu juga dia ambik injektion n ubat titik mulut.bila kena cucuk punyalah besar sora dia tp sekejap je dia nangis.good baby!

Sebenarnya bukan zukhri je yang checkup tp abgnya azeeq n kakaknya elly pun checkup juga..berat azeeq tuk 4tahun lebih neh 15.1kg n berat elly pulak tuk 2tahun lebih 12.3kg..nasib baik naik.kalau turun memang kena lecture leh nurse.

Hajat aku nah timbang berat tidak kesampaian..huhuhuhu..berapalah agak2nya berat badan aku tym ne ye.aku harap2 turun le..

Ok lah taknak pot pet panjang2 coz penatlah nak tekan kpad E71 ne.so sebagai penutup korang cuci mata tengok gambar2 kat bawah ne ye!








































































P/s:: baby zukhri d usia 4bulan 1minggu 5hari dia dah bleh meniarap.pecah rekod neh sebab dia awal meniarap daripada abg2 n kakaknya dulu.hihihi...congratz to my baby zukhri.mwahz!

6 comments:

  1. cepat perkembangan dia dr yg lain ya.. maybe sebab abg2 n kakak layan dia.. cepat matured.. hihih

    ReplyDelete
  2. betul tu sebab abg2 n kakaknya bg semangat.hihihi..

    ReplyDelete
  3. ya ampun...mantap baby zukhri ya. suka pegang baby mantap2 ni.

    ReplyDelete
  4. saya tag ira utk sertai contest
    "Si manjaku comel"

    ReplyDelete
  5. putrikurekure...mmg mantap tp takleh pegang lama2 sbb penat tgn i.hihihi

    ReplyDelete
  6. yatie..eyh saya pun kena tag juga ke?trima kasih yatie...

    ReplyDelete