JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Thursday, November 11, 2010

♥SeBeLuM & SeMaSa Di iSTaNa♥

Assalammualaikum...

Aku update secara ringkas je k..


tym neh otw kepejabat daerah...


Sedang menunggu bas...


I pun nak interframe juga :p


Sempat lagi ambik pic sebelum giliran..


Sedap je zukhri tidur padahal bising dengan sora bby2 yg lain menangis.dia buat dek je..


Puting takleh tinggal.kalau tinggal confirm menangis macam kena dera..hahaha.


Masa ne otw menuju kebilik khas istana untuk menerima anugraha kurnia peribadi her majesty..

Semasa menerima kurnia tu my hubby memang tak dibenarkan masuk sebab orang2 yang pakai pass je boleh masuk.takleh nak ambik gambar.sob sob...

Inilah kali pertama tau masuk dalam istana dan jumpa ngan puteri2 sultan Bolkiah secara bertentang mata.selalu tengok kat dalam tv je.walaupun aku orang Brunei memang payah nak jumpa ngan kerabat diraja neh...

Alhamdullilah dengan duit kurnia ne aku gunakan untuk perbelanjaan bby zukhri..

2 comments:

  1. wahhh zukhri masuk istana bestnya... sama mcm mika la suka isap puting.. mika dah ada gigi yg jarang dah... geram tgk zukhri.. montel

    ReplyDelete
  2. hihi..tuler kecik2 dh msuk istana.aku dh beso neh bru leh masuk istana..wajib ada putingkn..takpe gg jrg2 mika tetap cute ;D

    ReplyDelete