JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Thursday, November 25, 2010

♥CoNGRaTS To MY SoN♥

Salam semua..mula2 nak ucap Alhamdullilah..kerana anak sulung aku mendapat keputusan yang cemerlang untuk tahun ini dalam darjah pra..Reehan telah mendapat tempat yang ketiga dalam darjah yang seramai 17orang.memang aku tak sangka Reehan dapat no.3 coz kat rumah memang susah nak suruh dia belajar.tapi buat homework memang dia rajinlah.pas siap buat homework dia main ps2..



Apa2 pun mama sungguh gembira sebab anak mama pandai menjawab soalan bila exam.yang aku sungguh bangga dia dapat jawab paper test 100% sebanyak 3subject.syukur sangat!!!



Hari sabtu ne adalah hari penyampaian hadiah untuk murid2 cemerlang.so Reehan pun akan menerima hadiah diatas pentas..tak sabar nak tunggu hari sabtu ne...hihihi.




http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

Saturday, November 20, 2010

♥HaNGeR TuDuNG♥

Salam...

dah lama juga aku idamkan hanger tudung ni tau.jeles punya pasal so godek2 kat fb shopping online.tengok2 ada juga akhirnya yang menjual hanger tudung ne. 28holes cuma BND$15 je..so apalagi taknak buang masa terus je order..bila dah sampai kat tangan terus je aku gantung tudung2 ku yang beselerak dalam bakul..nampak tersusun je bila digantungkan.smart sangat2....lepas ne bersemangatlah aku nak beli tudung express ne untuk menambah koleksi.hihihi..





http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

Friday, November 19, 2010

♥FaRLiN♥

Assalamualaikum...


Yang kiri untuk botol susu yang besar..yang kanan untuk botol susu yang kurus.


Botol susu kecik 5oz memang comel sangat2.aku pantang dapat tengok botol susu yang cute tau.mesti nak juga beli walaupun dah berlambak botol susu kat rumah ne.hihihi..


Nail clipper terpaksa aku beli baru sebab yang lama entah hilang kemana...

Barang2 kat atas tuh semua adalah barang untuk si kecik..



Dari mula aku peknen sampailah Zukhri ne lahir aku minat sangat ngan brand farlin neh..lagipun barang2 farlin ne murah je.oklah setakat ne je entry hari ne.nanti2 if aku rajin aku update lagi ye.bye..

http://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.comhttp://www.emocutez.com

Tuesday, November 16, 2010

♥4 MoNTH oReDY♥

Asalammualaikum semua...

hari ne my baby dah masuk usia 4bulan.terasa cepat betul hari berlalu.sedar tak sedar zukhri dah besar..

Perkembangan tentang zukhri..

1.kalau lambat buat susu zukhri akan jadi tarzan kecik..hahaha.

2.dah pandai senget2 badan.tak lama lagi tentu dah pandai meniarap.

3.semasa kita nak mandikan dia punyalah susah sangat.sebab dia dah pandai tendang2 besin mandi.pastu dia tegakkan badan dia.tangan aku selalu penat bila mandikan dia sebab badan dia semangat tul.

4.ketika hendak tidurkan dia aku mesti bagi bantal bushuk.kecik2 dah ada bantal buchuk tau..

5.sekarang zukhri dah makan..sebenarnya dari umur 2minggu aku dah kasi dia makan.hahaha...

6.bila kita baringkan dia selepas kita angkat sure dia akan menangis seperti kena cubit.alahai zukhri..

itu aje kot..k lah sebagai penutup korang tengok gambar terbaru yang aku snap tadi.masih panas ne..hihihi.




















Thursday, November 11, 2010

♥SeBeLuM & SeMaSa Di iSTaNa♥

Assalammualaikum...

Aku update secara ringkas je k..


tym neh otw kepejabat daerah...


Sedang menunggu bas...


I pun nak interframe juga :p


Sempat lagi ambik pic sebelum giliran..


Sedap je zukhri tidur padahal bising dengan sora bby2 yg lain menangis.dia buat dek je..


Puting takleh tinggal.kalau tinggal confirm menangis macam kena dera..hahaha.


Masa ne otw menuju kebilik khas istana untuk menerima anugraha kurnia peribadi her majesty..

Semasa menerima kurnia tu my hubby memang tak dibenarkan masuk sebab orang2 yang pakai pass je boleh masuk.takleh nak ambik gambar.sob sob...

Inilah kali pertama tau masuk dalam istana dan jumpa ngan puteri2 sultan Bolkiah secara bertentang mata.selalu tengok kat dalam tv je.walaupun aku orang Brunei memang payah nak jumpa ngan kerabat diraja neh...

Alhamdullilah dengan duit kurnia ne aku gunakan untuk perbelanjaan bby zukhri..

Wednesday, November 10, 2010

♥THaNKS To HeR MaJeSTY♥

Assalammualaikum...

Thanks to her majesty Paduka Seri Raja Isteri Pengiran Anak Saleha diatas pemberian anugraha peribadi kepada baby2 yang lahir antara 7.10.2009-7.10.2010 dan juga ibu2 tunggal...

Baby Zukhri pun ada menerima anugraha ne.syukur sangat2...semua baby2 diberi BND$700 dan ibu2 tunggal menerima BND$1k daripada her majesty.Alhamdullilah..

Esok aku upload gambar2 semasa berada d istana.tak byk pun..hihihi.

Tuesday, November 09, 2010

♥N98 iDaMaNKu♥



Wah...aku memang teringin sangat nak dapatkan handphone ne.tiap2 malam tau aku asyik berangan dapat pegang handphone ne.N98 neh lebih kurang cam iphone tau..aku harap2 satu hari nanti hajat aku tuk dapatkan N98 neh tercapai.Amin....