JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Sunday, January 02, 2011

→ aZaM BaRu←

Salam pagi semua...apa azam korang tahun ne?azam aku tahun ne nak kempiskan perut yang tengah buncit ne.benci tau tengok perut yang besar neh.kalau perut besar ada isi takpelah kan.hihihi....

kemarin sempat pegi expo kat stadium berakas.bila dah round2 singah kat satu corner ada jual losyen untuk kempiskan segala yang besar.ahakz!



Semalam aku try...wah sedap je rasa perut neh.panas krim ne pun masih terasa sampai sekarang.memang powerlah losyen pati halia neh.aku beli BND$15..

Aku mesti pakai hari2 n mesti sapu rajin2 kat perut supaya perut kembali kempis macam muda2 dulu..chewah macamlah aku dah tua..tahun ne umur aku nak masuk 29tahun pada bulan june nanti..

Azam lain takde dalam pikiran...nak tambah anak??cukuplah 4orang saja..hihihi

2 comments:

  1. ida pakai ni masa dalam pantang.. mmg sejuk berangin bestkan.. lepas pantang terskip2 je nak pakai.. hihi

    ReplyDelete
  2. yeke?mmg sedap kat perut tp tang panas tu yg ira tak tahan.hahaha..ira pun kdg2 skip juga..

    ReplyDelete