JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Monday, January 17, 2011

→ budak kecik demam ←






Semalam lepas balik dari pasar malam..aku rasa badan baby panas..aku check temp.badan baby n tengok 37.3...so before baby tido aku bagi dia ubat paracetemol n tampal cool fever kat dahi baby..

Pagi tadi pukul 7lebih aku check lagi temp.badan baby coz lebih panas dari semalam n tengok result 38.2...terus bagi ubat lagi n tampal cool fever...tak lama pastu baby tido..

pukul 8lebih setelah dia bangun aku rasa dahi baby macam kurang dah panas..check lagi temp.badan baby Alhamdullilah sudah turun ke 36.3...syukur sangat2..kita sebagai ibu dah tentu risau kalau baby demam..aku teka baby demam sebab beralih bulan..nasib baik dah standby ubat & cool fever..

kalau petang ne baby dah ok..planning nak bawa anak2 jalan sebab petang nanti my hubby off..hihihi..k chaw dulu ye!

p/s= esok baby ada cek up ke klinik..tak sabar nak tau berat baby & aku pun nak timbang berat juga..


No comments:

Post a Comment