JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Wednesday, January 05, 2011

→ KeSeKoLaH ←

Baru nak update tentang anak sulung ku yang sudah mula pegi kesekolah.tahun ne masuk tahun 1 dalam darjah 1C.



wajah muram je coz aku paksa dia tengok kamera..sarapan pagi yang simple je..milo ngan biskut je.dia sendiri yang minta bekfaz macam tu.



Beg sekolah troli..terpaksa beli beg macam ne sebab buku2 yang dia bawa hari2 memang berat n besar2..nasib baiklah ada orang reka macam beg neh.kalau tak memang lenguh bahu nak angkat beg.



Tengoklah buku2 dia neh.besar2 n ada yang tebal.dahlah anak aku neh kurus melidi.memang merungut nak bawa buku2 neh.



Beg pencil mesti gambar ben 10.kalau yang lain dia memang taknak pakai.

Tahun depan Reehan takkan keseorangan lagi coz adiknya,Azeeq akan kesekolah darjah pra..kami lakibini dah planning untuk membeli barang sekolah Azeeq sedikit demi sedikit coz taknak beli semasa hujung tahun sebab tu kan bonus.tak mau sesak2 bila beli barang2 sekolah.so bila saja ada sale kami akan beli..


K lah sampai sini je entry.terpaksa aku update entry pagi2 sebab pasni aku bz yang teramat bz.yelah surirumah neh bukan relax tau.banyak juga kerja nak buat.k chaw!

No comments:

Post a Comment