JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Tuesday, January 04, 2011

→ SToK SuSu DuMeX ←




Untuk stok bulan ini..Elly punya susu dumex 1-3tahun.kami beli 5bungkus tapi dah pakai 1bungkus.hari tu pegi ke Giant manalah tau susu dumex 1-3tahun ne murah.tak sia-sia pegi ke Giant coz memang murah sangat.harga dumex ne BND$8.99.so apalagi rembat banyak2 buat stok.


Stok untuk baby Zukhri pulak dah tentu dumex dulac..dulu 2tin pun cukup tapi sekarang dia dah kuat sangat nenen so tambah lagi 1tin menjadi 3tin dalam sebulan.nestum pun betambah juga sebab dia makan nestum.dalam sehari dia makan 1x sehari saja...


Untuk stok susu ini semua harganya mencecah BND$100lebih.demi anak2 tersayang mesti banyak2 stok takut nanti orang kata duit banyak untuk beli baju sangup je.tapi nak buat stok susu takkan takde kot.aku taknaklah ada orang mengata macam tu.segala pampes pun aku dah buat stok banyak2.Elly 3kotak pampes size XL n baby Zukhri pun 3kotak size M.sebenarnya sekarang Zukhri patot pakai size L sebab kat celah paha dia dah makin membesar tapi boleh aku tersalah beli size.huhuhu...


Sebagai penutup...








1 comment:

  1. Haiii.. Saya ada stock murah dumex dugro multi grain.. Pm me if interest.. 0177031079

    ReplyDelete