JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Wednesday, March 16, 2011

✿ 8bulan sudah si kecik aku ✿










Macam sekejap je dah masuk 8bulan hari ini.makin besar dah baby aku ne.rindu pulak masa dia baru lahir 16 julai lepas..masih lagi terbayang semasa dalam labour room.aku sorang je beranak subuh masa hari tu.ngam2 je lepas azan subuh baby pun kuar.syahdu sangat2..

Sekarang berat baby dah dekat 10kg..semangat tul anak aku ne tau..tangan pun lenguh2 semasa dukung dia.paling tahan dukung dia selama 5minit je.lepas 5minit letak balik dalam baby cot.hihihi...next month baru dia ada perjanjian tuk cek up...k lah.bye!


No comments:

Post a Comment