JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Monday, March 21, 2011

✿ buang yang lama,beli yang baru ✿

Orang lain dah lama buat tapi aku baru je beli 2hari yang lepas..apa tu???

jom tengok gambar...


Banyakkan botol susu..semua ne hasil kumpulan aku sejak reehan lagi masa kecik..yang ada tanda bahaya tu cuma ada 5botol..selebihnya langsung takde tanda..oleh sebab ragu2 nak pakai so buang jelah..



Dah siap bungkus apalagi buang dengan berat hati sebab aku sayang sangat ngan botol susu ne..tapi sebab nak jaga keselamatan anak2 aku terpaksa..




Yang ini adalah botol susu yang baru aku beli 2hari yang lepas..brand anakku..aku beli untuk Elly & baby..aku baru beli 1botol untuk satu orang..nanti payday nak tambah lagi..hihihi..



Jangan lupa untuk tengok ada label or tak..nasib baik ada brand anakku yang murah sebab ini pilihan mr.hubby..kalau aku memang nak beli yang murah lagi..botol ne aku beli kat Giant ngan harga $5.99..


Oklah mata pun dah ngantok walaupun baru je pukul 10lebih..k chaw!

No comments:

Post a Comment