Tuesday, March 29, 2011

✿ ke boulevard miri,sarawak✿

24hb march lepas aku,my hubby,my doter elly n my bro amir jalan2 makan angin kemiri sarawak..pakai kereta je sebab tak sampai 2jam dah sampai kesana.tengok gambar n baca caption je ye.penat nak taip panjang2..



Imigresen malaysia sungai tujuh..nasib tak ramai sangat yang turun pada hari tu..



sampai je kemiri terus saja kami singah d boulevard untuk isi perut sebab masing2 dah lapar..



ne makanan aku..nasi putih,umai ikan,hati buyah goreng berempah,sosej masak merah,telur masak merah dan pusu goreng bersambal.



sempat ambil gambar before makan..hihihi



elly suka sangat minum watermelon juice...



sempat meronta2 nak main benda ne so terpaksalah layan kehendak anak daraku ini..



my hubby n my bro pun layan juga main game kat sini..

lepas dari boulevard ne kami singah lagi ke emart..yang ne takde gambar sebab ramai sangat orang..malu ler.hihihi..k lah itu je nak cerita.bye!


2 bunga yang sudi komen:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

salam kenal org miri..
last 2 wk, sy n family pn de ke miri..
sempat pi parkson kat area hotel imperial je..
huhuhu, tataw la nk pi mane sana..

Mrs.Ira said...

Salam kenal..
saya orang brunei tp jln2 buang boring pegi kemiri..saya tak sempat pegi ke parkson sbb tak cukup masa..tp tiap x kemiri mesti singah ke Emart.

Post a Comment