JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Wednesday, March 09, 2011

✿ macam baby orang putih ✿

Hari ini nak cerita sedikit semasa hari minggu yang lepas..hari tu adik aku,Nora menyambut ulangtahun anaknya,Icha yang kedua tahun..kira advance bithday coz birthday icha 10hb ini...so ada family yang datang dari temburong bertandang kerumah my mum...orang tu adik mak aku..so kira my pakcik lah kan.hihihi..anak dia putih melepak tau macam anak orang putih.rambut pun kuning tau macam rambut jagung.kalah baby aku.hahaha...















4 comments:

  1. wah sama kiut mcm zukhri tapi versi lain hehe..kalo bepanas gerenti merah skjp kulitnya tu ey

    ReplyDelete
  2. au grenti merah mcm kna rabus.hihihi...

    ReplyDelete
  3. ya allah comelnya baby ni.. gebu... geram... mata bulat.. putih sesangat nama sama ngan anak buah sy

    ReplyDelete
  4. ira tgk live lg geram tau.actually nma bby ne bkn icha tp dipanggil bella. . .

    ReplyDelete