JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Tuesday, March 08, 2011

✿ rutin seharian baby zukhri ✿

Hye semua...im back setelah lama menyepi.dah lama menyepi sebab aku sibuk n aku malas.hihihi..

Nak cerita sedikit tentang my lil boy..

1.sekarang my lil boy sudah ada 4batang gigi..2gigi bawah n 2gigi diatas..

2.lately neh sudah belajar nak merangkak..

3.makan bubur just sekali sehari je sebab berat badan my lil boy dah tak sangup aku dukung..

4.menyusu 8oz sebanyak 5x sehari...

5.kalau dah mandy memang susah nak berhenti sebab dia suka mandy..bila aku nak angkat dia mengamuk tau sampai berteriak..huhuhu..

tu je setakat ini..


No comments:

Post a Comment