JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Saturday, April 16, 2011

✿ demam beralih bulan ✿









Hari ini 16.4 genaplah my lil boy 9bulan.pejam celik dah besar baby aku ne. .kmarin pulak zukhri tiba-tiba plak demam sebelum majlis bermula.zukhri memang nak didukung selalu. .dahlah aku sibuk dia plak cranky tau.agak tercabar bila anak tak sihat. .

Perkembangan my lil boy tak banyak.antaranya:-
1.gigi 5 dan 6 dah mulai nampak.tunggu nak kuar je lagi. .
2.merangkak dah pass. .dah boleh laju2.
3.dah pandai bertelatai. .berani lepaskan tangan tapi jatuh terduduk bila dah lepas tangan.
4.makin kurang minum susu tapi kuat sangat makan. .
5.tidur pun sekejap2 je. .alahailah anak tapi tidur malam memang nyenyak.

No comments:

Post a Comment