JellyPages.com

WANIRA'S FAMILY

WANIRA'S FAMILY

Thursday, April 14, 2011

✿ emergency ✿

Laki aku dan anak aku Reehan baru je jalan ke hospital Ripas. .emergency sebab telinga reehan ada keluar darah dan reehan asyik mengadu sakit telinga.mesti dia rasa macam berdenyut2 ja dalam telinga tu.

Sebenarnya tadi pagi laki aku n reehan sudah ke mrs untuk cek telinga reehan tapi masa tu takde doktor.nurse suruh datang esok tapi oleh sebab reehan mengadu sakit telinga n ada kuar darah pekat dari telinga so terpaksa laki aku minta off petang ne untuk bawa reehan ke hospital.

Geram juga tau bila ada pihak tempat laki aku kerja tak percaya.boleh ke macam tu?! Terukkan! Anak lagi penting dari kerja ok. .geram sangat2. .

P/s~nanti lagi aku update entry tentang reehan ye.

No comments:

Post a Comment